Alguns càmpings fan l’agost

És el cas del Càmping Valira que porta des del 31 de juliol amb el cartell de complet, una situació que durarà, com a mínim, fins al dia 20

Cartell informant que el Càmping Valira està complet
Cartell informant que el Càmping Valira està complet Albert Sanjuan

La pandèmia va augmentar el turisme de càmping amb un auge de les autocaravanes i aquest estil continua ben viu. El Càmping Valira situat a Andorra la Vella, ja fa dies que té el cartell de ‘Complet’ a la porta indicant que té totes les places plenes. Una situació, que segons el seu gerent, Santi Sànchez, continuarà, com a mínim fins al 20 d’aquest mes.

“Portem des del 31 de juliol plens”. Així ho posa en relleu Sànchez qui es mostra molt satisfet de les dades d’ocupació d’aquest estiu. Estem, possiblement en la setmana més forta a nivell turístic coincidint amb el pont de la Mare de Déu d’Agost i això s’està notant en el Càmping Valira. El seu gerent manifesta que “estem posant el cartell de ‘Complet’ molt abans de les dotze del migdia i tenim reserves fins al dia 20”.

La previsió era poder repetir els resultats de rècord assolits l’any passat i sembla que en aquest cas s’estaria a prop d’aconseguir. Sànchez exposa que tenen 138 parcel·les i 6 bungalows i la mitjana d’estada són de tres nits. El perfil de client durant aquest agost és bàsicament familiar procedent d’Espanya i França, tot i que també n’hi ha d’alemanys i neerlandesos. L’arribada la setmana vinent de la Copa del Món de BTT a l’estació de Pal Arinsal i de la ‘Vuelta’ també fa preveure que hi hagi un bon grapat de campers.

El balanç del mes de juliol també és força positiu, tenint en compte que “l’ocupació entre setmana ha estat del 70%, mentre que els caps de setmana ha estat més elevat”.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending