Donats d'alta el noi diagnosticat de coronavirus i una companya que també presentava símptomes

Les analítiques a tots dos joves, residents de 20 anys, han confirmat el segon negatiu del contagiat i que la noia hagués contret la malaltia

-
-
El jove que va ingressar a l’hospital dissabte de la setmana passada i que dos dies més tard es va confirmar com el primer diagnosticat de coronavirus del país ha sortit del centre hospitalari aquest matí. També ho farà l’amiga del noi que fa dos dies va arribar a l’hospital perquè tenia símptomes compatibles amb el coronavirus, ja que no està infectada de la malaltia. 

Aquest matí de diumenge han arribat els resultats de les diferents proves que les darreres hores s’havien fet a tots dos. En el cas del noi, s’ha confirmat el segon resultat negatiu, amb la qual cosa pot anar cap a casa ‘net’ i sense perill de ser transmissor. En el cas de la noia, les analítiques que se li van fer després d’entrar al centre sanitari i quedar-s’hi per les sospites han arribat aquesta matinada i han donat negatiu. Properament serà donada d’alta.

La noia era una de les persones de contacte de l’únic cas confirmat al país que estava en aïllament domiciliari. Era el segon contacte del resident de 20 anys diagnosticat que es quedava ingressat. Com aquell, aquesta noia resident també de 20 anys ha donat negatiu i ara de tornar en aïllament els dies que resta fins a complir els catorze d'incubació de la malaltia, que comencen a comptar d'ençà de l'últim dia que va estar en contacte amb el diagnosticat. Ara mateix a l’hospital no hi ha cap ingressat ni tan sols com a sospitós. 

 

Comentaris

Trending