Dóna positiu per alcoholèmia el conductor que fugia després d'atropellar un home a l'avinguda Príncep Benlloch

Comentaris

Dóna positiu per alcoholèmia el conductor que fugia després d\'atropellar un home a l\'avinguda Príncep Benlloch
Dóna positiu per alcoholèmia el conductor que fugia després d\'atropellar un home a l\'avinguda Príncep Benlloch

El conductor d’una camioneta que dijous a la tarda va envestir un home que es disposava a pujar al seu vehicle a l’avinguda Príncep Benlloch i va intentar fugir del lloc dels fets va donar positiu en el control d’alcoholèmia i, a conseqüència d’això, va ser detingut. La policia l’acusa, a banda del positiu d’alcoholèmia, d’un delicte de lesions per imprudència i d’un altre d’omissió del deure de socors. L’envestit és encara a l’hospital en observació arran de les lesions que li va provocar la topada i posterior caiguda.

L’accident va passar pels volts de les 5 de la tarda a l’altura del número 53 de l’esmentada avinguda, pràcticament enfront de la pensió García, i va aixecar una notable expectació. El sinistre va alterar durant més de mitja hora la circulació a la zona, ja que es va haver de donar pas alternatiu. Testimonis presencials de l’accident van explicar que la camioneta amb bolquet circulava a una velocitat excessiva en l’indret per on transitava. Va topar primer contra l’home, de 36 anys, que entrava al seu cotxe, un Peugeot 207 amb plaques espanyoles, i després també va fer caure una motocicleta i va xocar contra un altre cotxe, tots dos estacionats.

El noi atropellat va sortir projectat cap a la vorera i va picar contra la façana d’un dels immobles de la zona. Va haver de ser atès pels serveis d’emergència mentre uns quants metres més endavant s’aconseguia fer aturar el conductor de la camioneta i se’l controlava quan pretenia fugir. L’home va assegurar que no es trobava bé, que tenia alguna dolença. Per això se’l va portar també a l’hospital per fer-li un control mèdic. Tot plegat va donar com a resultat una alcoholèmia positiva delictiva (és a dir, per sobre del 0,8 grams d’alcohol per litre de sang) però sense que fos una exageració. Una vegada els metges van constatar que no hi havia cap incidència per a la salut va quedar detingut.

Comentaris

Trending