Dolsa acusa la majoria actual d’encolomar-li un deute enganyós

El candidat de X’Ordino assegura que el Tribunal de Comptes va validar un endeutament de 21 milions d’euros el 2007 que En Comú per Ordino eleva a 25

-
-
El candidat de X’Ordino, Enric Dolsa, té la banya posada amb els adversaris. Especialment amb l’actual cònsol, Josep Àngel Mortés, i la candidatura que encapçala actualment, En Comú Ordino. El penúltim capítol de la sèrie ‘Dolsa contra tots’ porta l’excònsol ha retreure a l’actual majoria comunal que estigui publicitant que la corporació presentava un deute de 25 milions d’euros quan Dolsa va deixar el càrrec.

“Són 21 milions i no 25”, ha remarcat Enric Dolsa en una compareixença per anunciar, gairebé estrictament, que una vegada feta pública la denúncia de la publicitat enganyosa que està fent En Comú ara els assessors legals estudiaran la fórmula per fer retirar dels espots, dels anuncis, com a mínim la referència al·ludida. L’excònsol i ara de nou candidat ha recordat que el Tribunal de Comptes va validar el deute al 2007, el darrer exercici en què el cap de llista de X’Ordino va estar al capdavant del comú, en 21 milions d’euros i poc més. 

“No ho diu el Pere Mas, el Xavi Jiménez o l’Enric Dolsa, ho diu el Tribunal de Comptes”, ha remarcat el candidat referint-se, també, a les altres dues persones que l’acompanyaven a la taula, que l’acompanyen a la candidatura i que formaven part d’aquella majoria comunal. Tant Mas com Jiménez sempre han estat vinculats als números, a les xifres, a les finances. Dolsa ha lamentat, a més, que “només es parli dels dèficits i no de les inversions” que es van fer en aquella època, i que ha situat al tomb dels 50 milions d’euros.

 

Comentaris (3)

Trending