Dibuixos d'arcs de Sant Martí als balcons per dir que tot anirà bé

La iniciativa, que va néixer a Itàlia, ha arribat a Andorra

Dibuixos en un balcó de Sant Julià de Lòria, aquest dimecres.
Dibuixos en un balcó de Sant Julià de Lòria, aquest dimecres.
Aquests dies de confinament i sense escola donen per a molt per als infants. A Andorra s’ha importat una iniciativa que va néixer a Itàlia, on porten alguns dies de confinament més per la pandèmia del coronavirus. Han començat a proliferar els dibuixos d’arcs de Sant Martí penjats als balcons o finestres amb el missatge ‘Tot anirà bé’. La pluja de dilluns en va malmetre alguns.

A les manualitats, puzles, contes, quaderns de pintar i altres iniciatives se suma una de nova importada d’Itàlia: pintar arcs de Sant Martí amb missatges d’esperança.  Allà van començar amb el lema 'Tutto andrà bene'. Aquí s’ha importat amb ‘Tot anirà bé’ o l’exitós ‘'Em quedo a casa’. Se’n veuen, i se’n poden buscar, ja a les diverses parròquies.

Aquesta activitat pretén desenvolupar la creativitat de les nenes i els nens i també fomentar valors com la solidaritat, la generositat i el civisme. D’aquesta manera també es vol que els infants s’animin els uns als altres a fer aquestes creacions artístiques i alhora a través d’aquests treballs també entenguin més bé la pandèmia del coronavirus i la importància de quedar-se a casa per reduir el risc de contagi.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending