Detinguts quatre joves per exhibir armes blanques en una gasolinera

Un noi trenca d'un cop de peu un vidre i desencaixa la porta d'un cotxe de policia

Comentaris

-
-

El Cos de Policia ha detingut 18 persones durant aquesta darrera setmana. Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la seguretat del trànsit (7) i altres delictes (11). Aquest diumenge van ser arrestats quatre joves per exhibir diverses armes blanques en una gasolinera.

Els fets van passar a la gasolinera Repsol de la Margineda. Els agents van ser requerits perquè a l’exterior de l’estació de servei hi havia quatre persones mostrant armes blanques. Se’ls va controlar i es va trobar en la seva possessió tres navalles automàtiques amb una fulla superior a 7 centímetres, 2 aerosols de defensa. En el registre al vehicle també es troba dos ganivets tipus katana, una porra extensible i tres aerosols més de defensa. Un d’ells en el moment de ser introduït al vehicle ofereix una forta resistència, i no va voler entrar en el mateix.

En l’àmbit dels altres delictes, la policia va detenir un dona i un home a Encamp, com  a presumptes autors dels delictes contra la integritat física, contra la funció pública i contra l’honor, la primera; i contra la funció pública, contra l’honor i contra el patrimoni, el segon. Requerits per una desavinença de parella a la via publica, quan els agents arriben al lloc dels fets, l’home detingut té una actitud desafiant, despectiva i agressiva envers aquests; una vegada en l’interior del vehicle oficial, aquest trenca d’un cop de peu el vidre posterior esquerre i desencaixa la porta. Paral·lelament, la dona detinguda, que és la que presumptament hauria agredit a la seva parella, també té una reacció hostil envers els policies, i els hi profereix diferents injúries.

Finalment, a Escaldes-Engordany, van ser arrestats una dona i un home  com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Els agents va ser requerits en un domicili particular, ja que una parella s’està discutint i s’han agredit mútuament.

 

Comentaris (2)

Trending