Detingut un jove resident per agredir-ne un altre a l’interior d’una discoteca de la zona del Pobladó

L’arrest es va produir a altes hores de dissabte després que un client del local de 21 anys en colpegés un altre i li causés una ferida oberta i sagnant en un pòmul

Un cotxe policial fent una vigilància.
Un cotxe policial fent una vigilància.
La policia va haver d’intervenir a altes hores de la matinada de dissabte en una batussa que hi va haver a l’interior d’un local d’oci nocturn a la zona del Pobladó, a Santa Coloma. Un jove client de l’establiment va haver de ser detingut arran d’una agressió a un altre persona que també es trobava a l’interior del local. Veïns de la zona han lamentat que cada vegada van a més els aldarulls que es munten a l’entorn la discoteca, ja sigui per baralles o per sorolls o comportaments poc adequats.

La detenció es va produir a 2/4 de 5 de la matinada de dissabte en les immediacions del mateix local. L’arrestat és un jove resident de 21 anys que poca estona abans hauria donat un fort cop de puny al pòmul d’un altre client de l’establiment. L’agressió va causar una ferida oberta i sagnant al ferit. L’aldarull en el marc del qual hi hauria hagut la contusió amb el puny tancat va ser força notable.

No és el primer incident que hi ha a la zona, en el mateix local, on s’ha traslladat bona part del públic que habitualment acudit a un altre local d’oci nocturn llavors a l’avinguda del Fener d’Escaldes. També la conflictivitat que durant molt temps hi va haver en aquell sector escaldenc ara hauria derivat cap al Pobladó. L’arrestat arran de l’agressió en l’esmentat establiment és una de les vint detencions que es van practicar durant la setmana passada. 

Vuit de les detencions realitzades es van deure a controls d’alcoholèmia que van donar un resultat positiu a nivell penal. Tots els arrestats per aquesta circumstància se situaven entre els 20 i els 38 anys i, a excepció d’un cas, la immensa majoria eren residents. L’índex d’alcoholèmia més alt que es va registrar va ser d’1,86 grams d’alcohol en litre de sang. Sis detencions més van estar relacionades amb la possessió de petites quantitats de droga, quatre de les quals en zones frontereres. 

Entre les altres detencions que hi va haver, ressalta també la d’un home no resident de 34 anys que circulava amb un vehicle que havia estat denunciat com a sostret. L’arrest es va produir el migdia de dilluns passat al Pas de la Casa. L’home que acabaria detingut va ser controlat a proximitat d’un turisme Peugeot 207 matricula francesa, fent gestos indicant que el vehicle era seu mostrant les claus d’aquest, no portant cap tipus de document ni d’identificació.

En efectuar les verificacions escaients prop de la Gendarmeria francesa, es constata que les plaques de matrícula no corresponent al referit turisme pel número de xassís, i que aquest està denunciat com a robat a França al mes de juny d’enguany.

Etiquetes

Comentaris

Trending