Detingut i alliberat sense càrrecs després que una noia narrés a una amiga haver estat víctima d'una violació en grup

Comentaris

Detingut i alliberat sense càrrecs després que una noia narrés a una amiga haver estat víctima d\'una violació en grup
Detingut i alliberat sense càrrecs després que una noia narrés a una amiga haver estat víctima d\'una violació en grup

Una jove resident al país va alertar durant el cap de setmana haver estat, suposadament, víctima d’una violació en grup. Arran dels fets que la noia va exposar a una amiga, la policia va acabar detenint diumenge al migdia un resident, l'únic sobre els quals la suposada afectada hauria pogut aportar dades concloents. Els fets, suposadament, haurien succeït la nit de dissabte a diumenge i hi hauria hagut força alcohol pel mig segons les fonts consultades. L'arrestat va quedar en llibertat al cap d'unes hores.

Segons ha pogut saber l’Altaveu, la presumpta víctima hauria contactat diumenge al matí amb una amiga després d'una nit moguda i li hauria explicat que havia estat víctima d'abusos sexuals per part de tres nois. Però sols hauria estat capaç de facilitar la descripció i els elements que finalment es van acabar facilitant a la policia, i que corresponien al jove que hauria acabat acompanyant la suposada víctima a casa seva. Sobretot hauria estat cabdal informació relativa al vehicle amb el qual el suposat agressor va portar la presumpta víctima al seu domicili. L’home, un resident de 25 anys, va ser detingut a Escaldes el migdia de diumenge. Concretament, segons les dades oficials de la policia, a les 13.20 hores. La detenció s'hauria practicat al peu de la porta del domicili del noi.

L’arrestat acusat d’un presumpte delicte contra la llibertat sexual va explicar als agents que, efectivament, havia mantingut relacions sexuals la nit anterior amb la jove denunciant. Però també va deixar clar que, en tot moment, la trobada havia estat consentida i volguda per les parts. No ha transcendit si el detingut va confirmar que altres persones haurien participat de l’encontre sexual. De fet, la suposada víctima només va parlar de l'agressió en grup amb l'amiga, que és qui hauria donat més volada al fet. L’arrestat va acabar sent posat en llibertat al cap d’unes hores, diumenge mateix a la tarda. Sense cap càrrec. Això sí, després d'una molt mala estona passada per l'acusació que penjava sobre ell.

Comentaris

Trending