Denúncies creuades entre el noi que reclamava una indemnització ‘armat’ i l’empresari deutor

El jove que va ser detingut divendres de la setmana passada per exhibir una defensa elèctrica i un esprai de gas al gerent de l’empresa que devia diners al seu pare acusa aquest darrer de lesions

-
-
El cas del jove que va ser detingut divendres de la setmana passada després que exhibís una defensa elèctrica i un espai de gas a l’empresari que suposadament devia diners al seu pare no ha acabat. El noi ha presentat una denúncia contra el gerent de l’empresa que havia tingut contractat el seu progenitor. L’acusa, com a mínim, d’un delicte d’amenaces i un altre de lesions. Segons diverses fonts, si el jove té un passat ‘complicat’, l’empresari tampoc no és el millor exemple del món.

El noi va ser detingut divendres de la setmana passada després que es presentés a l’empresa per a la qual havia treballat el seu pare juntament amb aquest. Tots dos reclamaven els diners que faltaven d’una indemnització que pertocava a l’home, al progenitor. La discussió va anar pujant de to i el jove va acabar mostrant a l’empresari l’esprai i la defensa elèctrica. Per això la policia l’arrestaria. Però el va deixar en llibertat ben aviat i sense ni tan sols posar-lo a disposició judicial.

El cos d’ordre, segons les fonts consultades, farà les diligències que pertoquin, passarà el dossier a la Batllia i, més tard, seran els responsables judicials els qui adoptaran les decisions escaients. Uns i altres, policies i autoritats jurisdiccionals, hauran de tenir en compte, però, les denúncies que hi ha creuades entre el noi i l’empresari. I és que la versió del primer dista de la del segon. Per començar, un fet objectiu és que ni la defensa elèctrica duia pila ni l’esprai tenia gas. Per tant, el dany que s’hauria pogut causar era irreal.

A més, però, segons que expliquen les fonts consultades, la reacció del jove no hauria sigut injustificada. Cert que pare i fill van acudir a reclamar amb vehemència el que sense dubte consideraven que els pertoca -afirmen les fonts que a l’empresari en qüestió “li costa pagar”-, però la reacció del gerent empresarial tampoc no s’hauria quedat curta. Hauria amenaçat el jove d’agafar-lo i llançar-lo per la finestra i en un intent de fer fer marxa enrere el noi li va etzibar una empenta que el va fer picar contra la paret causant-li un trau al cap.

El noi va acudir amb posterioritat al centre hospitalari perquè se li fes el corresponent informe. I amb aquest i la seva versió hauria acabat presentant una denúncia contra l’empresari per amenaces i un suposat delicte de lesions que s’haurà d’incloure en el dossier policial que acabarà a mans de l’autoritat judicial.

-

Relacionat

Reclama una indemnització per al seu pare amb una defensa elèctrica en mà

Comentaris (2)

Trending