Denuncien que Andorra la Vella pretén cobrar multes per duplicat 

L’advocada França Riberaygua lamenta a través de les xarxes socials que en dos ocasions el comú li reclama una sanció per estacionament indegut que ja havia abonat

-
-
L’advocada i també integrant actualment de la formació política terceravia França Riberaygua ha denunciat a títol personal a través de les xarxes socials que és la segona vegada que el comú d’Andorra la Vella li reclama el pagament d’una multa que ja havia abonat quan se li va imposar. En el darrer cas, un vehicle que va a nom seu havia superat el temps d’estacionament.

Riberaygua ha explicat que el 29 d’octubre passat li va ser imposada una sanció per la qüestió de l’estacionament indegut. El mateix dia va procedir a abonar la multa que li havien posat i, encara bo, en va guardar el resguard. La seva sorpresa hauria estat quan aquest dilluns es va trobar a la bústia del seu domicili una notificació del comú de la capital per la qual se li requeria el pagament de l’esmentada sanció.

L’afectada, que lamenta que haurà de perdre una bona estona del seu temps per aclarir durant la jornada d’avui la situació i a la corporació d’Andorra la Vella donin per tancada la qüestió, creu que o bé al comú de la capital “no porten gaire bé els comptes” o, pitjor encara i no creu que sigui el cas, que pretenguin cobrar dues vegades la mateixa infracció. En tot cas, lamenta també, és la segona ocasió que es troba en la mateixa situació.

 

Comentaris (8)

Trending