Demòcrates centra la reactivació de la part alta d’Escaldes en el carrer Engordany

Miquel Aleix es compromet a revitalitzar la zona on va néixer amb un pla estratègic específic que s’hauria d’unir a l’aparcament projectat al tomb del carrer Mossèn Guillem Adellach

-
-
El carrer Engordany serà l’epicentre sobre el qual la candidatura de Demòcrates pretén fer pivotar la revitalització de la part alta d’Escaldes. Així ho ha assegurat en certa manera el cap de llista de la formació, un Miquel Aleix que ha recordat que “jo vaig néixer aquí a dalt, tinc records d’infància i els millors moments de la meva joventut”. Un pla estratègic específic s’hauria d’unir a l’aparcament projectat al tomb del carrer Mossèn Guillem Adellach.

El candidat a cònsol major de la candidatura de Demòcrates Independents d’Escaldes-Engordany ha advocat, des de la plaça de Santa Anna, perquè la part alta recuperi activitat econòmica i social i sigui “activa i dinàmica”. I en aquesta direcció es treballarà si són la llista guanyadora el pròxim 15 de desembre. Per treballar aquesta “potenciació de la part alta”, Aleix ha explicat que impulsaran “un pla estratègic”, el qual se centrarà especialment en el carrer Engordany. S’arranjarà i s’hi faran activitats “per donar-li vida”. 

Això, junt amb el nou aparcament que l’actual mandat ha projectat a la zona, de 500 places, ajudarà a dinamitzar-la i a fer-hi pujar tant els escaldencs com els turistes. Aleix, acompanyat del número 3 de la candidatura, Jordi Vilanova, i la número 4, Núria Pons, ha recordat que la corporació ha adquirit la parcel·la on abans hi havia l’Hotel Casino. Un futur equipament públic a aquesta parcel·la també ajudarà en aquest objectiu de potenciar la part alta.

Comentaris (1)

Trending