Deixa inconscient un jove d’un cop de puny per trencar-li el retrovisor

Tres persones han estat detingudes aquest cap de setmana per diversos aldarulls en locals d’oci nocturn, dos d’Andorra la Vella i el tercer a Canillo

-
-
Tres persones, dos joves residents i un turista, han estat detinguts durant aquest cap de setmana per diversos aldarulls causats o ocorreguts en el marc de locals d’oci nocturn, dos casos a Andorra la Vella i un tercer a Canillo. La situació més greu, probablement, va ser la que va protagonitzar un noi que va quedar inconscient d’un cop de puny després d’haver trencat el retrovisor d’un cotxe. L’agressor va ser arrestat.

Aquest darrer cas va ser poc després de la mitjanit de divendres a dissabte. Poc després de la 1 de la matinada, la policia va rebre l’avís que hi havia una batussa en un local d’Andorra la Vella. L’avís, concretament, advertia que una persona havia trencat el retrovisor d’un vehicle en l’aparcament exterior de l’esmentat establiment. Just després de la trencadissa, es va iniciar una batussa entre qui havia causat els danys materials i un grup de joves.

Quan la patrulla va arribar al lloc des d’on s’havia fet el requeriment, es va trobar una persona inconscient estesa al terra -el presumpte autor dels danys-, identificant-se el detingut com l’autor d’un cop de puny que l’havia deixat sense sentit. L’arrestat és un jove resident de 21 anys a qui es va acusar d’un delicte contra la integritat física. Aquest va ser el primer aldarull del cap de setmana.

De fet, tots els incidents es van donar la matinada de dissabte. Les altres dues detencions es van practicar gairebé a la mateixa hora, vers 1/4 de 4 de la matinada segons la comunicació feta com cada dilluns per la policia. A Canillo es va arrestar un home no resident de 36 anys com a presumpte autor de resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions.

Una patrulla va ser requerida en un local d’oci nocturn de Canillo, ja que una persona es trobava a l’interior en un estat molt agressiu, molestant la resta de clients i ocasionant danys. En controlar a l’interessat el qual té una reacció desproporcionada envers els agents. A Andorra la Vella es va arrestar un home resident de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. 

En aquest darrer cas, la policia va haver d’intervenir en una baralla que s’estava produint entre un grup de joves a l’exterior d’un local d’oci nocturn de la capital. En separar els implicats, es va constatar que una de les parts presentava ferides sagnants al rostre. Es va identificar el detingut com l’autor de les lesions en donar-li un cop de puny.

Comentaris

Trending