Dades mòbils gratuïtes per a tothom el divendres

Celebració del Dia internacional d’internet

-
-
Andorra Telecom oferirà als seus usuaris de telefonia mòbil de contracte (des de la tarifa XXS a la XXL) la gratuïtat de les dades fetes a Andorra aquest divendres per commemorar el Dia internacional d’internet. El portaveu de la companyia, Carles Casadevall, ha informat que “qui no tingui dades incloses a la seva tarifa de mòbil, podrà fer ús d’internet i no se li cobraran les dades que faci, i qui ja tingui dades incloses, no se li descomptaran.”

 

Dades mòbil gratuïtes de franc, però només aquest divendres. Andorra Telecom oferirà als seus usuaris de telefonia mòbil de contracte (des de la tarifa XXS a la XXL) la gratuïtat de les dades fetes a Andorra aquest divendres per commemorar el Dia internacional d’internet.

El portaveu de la companyia, Carles Casadevall, ha informat que “qui no tingui dades incloses a la seva tarifa de mòbil, podrà fer ús d’internet i no se li cobraran les dades que faci, i qui ja tingui dades incloses, no se li descomptaran.” L’ús de les dades de la telefonia mòbil de contracte ha crescut a un ritme exponencial el darrer any.

D'aquesta manera i pel que fa a les dades nacionals, la quantitat de gigues ha augmentat en un 77% de mitjana. En el cas del 'roaming', quan els andorrans estan fora d’Andorra, el consum s’ha incrementat un 269% de mitjana, segons informen des de la companyia en un comunicat. Aquest creixement ve donat pel fet que l’any passat es va augmentar la quantitat de dades que s’inclouen a les tarifes de mòbil. A més a més, aquestes dades es poden fer servir tant a Andorra com en itinerància a Espanya, França i a Portugal.

Etiquetes

Comentaris

Trending