DA també 'pren el control' de la junta del patronat de l'Escola Especialitzada de Meritxell

Comentaris

DA també \'pren el control\' de la junta del patronat de l\'Escola Especialitzada de Meritxell
DA també \'pren el control\' de la junta del patronat de l\'Escola Especialitzada de Meritxell

Demòcrates per Andorra (DA) agafa el control, també, de la junta del patronat de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. El fitxatge del secretari d’organització de la formació governamental i conseller del comú d’Escaldes, Esteve Vidal, com a secretari de la junta que ha de ser validada en una assemblea el proper 3 de maig és d’allò més cridaner. Maria Pilar ‘Piluca’ Díez Betriu seguirà al capdavant de l’òrgan de govern de l’escola, que si ningú no s’hi oposa també incorporarà, en aquest cas com a vocal, el conseller general i membre de la comissió legislativa d’Afers Socials Carles Enseñat.

Vidal, antic cap de gabinet del cap de Govern i advocat en exercici -encara que sense col·legiar formalment- en el despatx que defensa els interessos de l’Agència estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB), no tenia a priori cap vinculació amb organitzacions de caràcter social, encara que s’hi manté, segons algunes fonts, una molt bona relació amb la psicòloga, exconsellera de DA i directora de l’escola Celine Mandicó. Esteve Vidal es postula per a secretari de la junta del patronat en formar part de la única candidatura que s’ha presentat per renovar l’actual òrgan de direcció del patronat.

Si, com es preveu, no sorgeix cap impediment per convertir la candidatura en junta formal, pas que s’ha de fer el 3 de maig vinent, ‘Piluca’ Díez continuarà de presidenta i Montserrat d’Areny Plandolit-Balsells passarà de vocal a vicepresidenta. Com a secretaria hi hauria l’esmentat Esteve Vidal i de tresorer s’hi mantindria Joan Josep Llinàs. Els tres vocals haurien de ser Carles Enseñat  i Inés Martí i Pedro Alberca, fins ara vicepresident. Aquests dos darrers, amb forta implicació en col·lectius de naturalesa social, estan estretament lligats a la secretària d’Estat d’Afers Socials, Ester Fenoll.

Als integrants de la candidatura formalitzada aquest dijous cal afegir-hi els representants de les institucions que tenen presència nata en la junta del patronat de l’escola, i que són el Bisbat d’Urgell, els ministeris d’Educació i d’Afers Socials, i l’associació de pares, que en aquest cas tria dos membres.

Comentaris

Trending