La Xarranca torna a organitzar el Circul'art i promou un homenatge a Sergi Mas

Hi haurà tres jornades participatives amb la presència de l'artista que serviran per reconèixer la seva trajectòria

La Xarranca ha presentat els dos projectes en roda de premsa aquest dimecres.
La Xarranca ha presentat els dos projectes en roda de premsa aquest dimecres. LA XARRANCA

La Xarranca ha presentat aquest dimecres dos projectes. Es reedita el Circul'art i es faran tres jornades participatives per homenatjar l'artista Sergi Mas amb el títol 'A taula amb el Sergi'.  Nascut a Barcelona l'any 1930 s'ha dedicat a l'escultura, el gravat, l'escriptura, la pintura i la ceràmica.

 

Aquest projecte té per objecte reconèixer a Sergi Mas com artista clau de la cultura andorrana i acostar la seva trajectòria  a les noves generacions. va fundar l'associació l'any 1991 i actualment n'és el president honorífic. Des del col·lectiu volen implicar tant al públic en general com als artistes i creadors a realitzar un projecte al voltant de la figura i l’obra de l'artista resident a Sant Julià de Lòria.

Pel que fa al Circul’art, consisteix en convidar una obra d’art a casa. La Xarranca posarà a disposició 12 obres d’art repartides en tres circuits, que canviaran de casa cada trimestre. Cada circuit disposarà de quatre  obres i quatre cases. Durant un any, mitjançant un abonament, qualsevol persona podrà gaudir d’una obra d’art contemporània d’un artista d’Andorra, i mai serà la mateixa.

La selecció de les obres que formaran part dels circuits es farà mitjançant una convocatòria adreçada als artistes del país. La intenció és que aquest projecte creixi any rere any amb artistes i cases acollidores. Aquest any hi ha un circuit més que en la primera edició.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending