Un videoclip en homenatge als treballadors i voluntaris de la Creu Roja Andorrana

El Cor de Rock d’Andorra, la banda de rock Black Thursday i la Fundació ONCA presenten‘This is me’ coincidint amb el Dia Mundial de l'Assistència Humanitària

https://youtu.be/KJeFCe98DWc

El Cor de Rock d’Andorra, la banda de rock Black Thursday i la Fundació ONCA presenten el videoclip ‘This is me’ com a homenatge al voluntariat de la Creu Roja Andorrana per la seva tasca diària contribuint en molts àmbits sanitaris i socials del país. El vídeo es pot veure a partir d’aquest dijous a les plataformes digitals, coincidint amb el Dia Mundial de l'Assistència Humanitària.

En l’enregistrament hi ha participat la cinquantena de veus del cor, la banda de rock formada per Álvaro Sánchez (bateria), Amador Ramos (guitarra acústica), Moi Jaén (guitarra elèctrica) i Gil Blasi (baix), i un quartet de corda de l’ONCA, amb Àlex Arajol (violí), Elias Porter (violí), Marc Garcés (viola) i Mireia Planas (violoncel). La iniciativa vol servir per agrair la feina totes les persones que hi col·laboren de manera voluntària. De fet, ara mateix l’entitat compta amb més de 600 membres que duen a terme, entre d'altres accions, serveis preventius i formacions de socorrisme, acompanyaments i suport a la gent gran i  a les persones amb dependència, persones amb dificultats a la botiga solidària, com també voluntariat als 'stop labs' i al centre de vacunació, donant reforç als sanitaris.

cor
La plaça del Consell General és un dels principals escenaris on s'ha enregistrat el videoclip.

La cançó escollida ha estat ‘This is me’ , de Benj Pasek i Justin Paul, coneguda internacionalment per la pel·lícula ‘The Greatest Showman’ . La peça musical tracta de l’empoderament, que ens ensenya a valorar-nos i acceptar-nos tal com som, malgrat les nostres imperfeccions. Subratlla els aspectes positius de cadascú i els potencia. El resultat esdevé una pujada d’optimisme i d’adrenalina per tothom qui l’escolta.

L’arranjament vocal ha estat creat pel Rock Choir, el cor contemporani més gran del món i del que forma part el Cor de Rock d’Andorra, i ha estat dirigit per Jordi Porta i Gil Blasi. Pel que fa a l’arranjament del quartet de corda, aquest ha anat a càrrec d’Albert Gumí, comissari artístic de la Fundació ONCA. Els escenaris principals són la plaça del Consell General i la plaça de Braus a Andorra la Vella, on es du a terme la coordinació dels tests de detecció com el suport en la de vacunació contra la Covid-19 i l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp.

Comentaris (3)

Trending