Tret de sortida a les Falles de València a Andorra la Vella

El concurs de paelles ha estat la primera de les activitats que es duran a terme duran aquest cap de setmana i que culminaran diumenge amb la cremà

La falla col·locada a l'aparcament del Parc Central
La falla col·locada a l'aparcament del Parc Central Comú d'Andorra la Vella

La capital està preparada per viure en primera persona tres dies d’actes populars de la tradició fallera de la mà de l’Associació Fallers pel món i que culminaran diumenge amb la cremà. El concurs de paelles ha estat la primera activitat en què tothom qui ha volgut ha pogut aprendre a preparar una paella valenciana.

L’aparcament del Parc Central és el centre neuràlgic dels actes de les Falles de València. Aquesta tarda ha estat testimoni del concurs de paelles en què els mestres paellers han ensenyat a tothom qui ho ha volgut com es fa una autèntica paella valenciana. Els premis, però, no es lliuraran fins diumenge. Durant aquest matí, s’ha acabat d’instal·lar la Falla l’Estoreta i la Falla Gran, que s’ha creat expressament per a Andorra la Vella.

Presentació de les Falles de València a Andorra.

Relacionat

Les Falles de València tornen a Andorra la Vella

Entre els actes que es duran a terme aquests dies pels diferents carrers de la capital hi ha la cercavila d’ofrena floral a l’avinguda Meritxell, el castell de focs d’artifici, la desfilada de Moros i Cristinans, la mascletà i la cremà, entre altres.

Des del comú d’Andorra la Vella s’ha informat que els tiquets gratuïts disponibles per a la fideuà, paella popular i altres activitats s’han exhaurit.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending