Una trentena d'actuacions amenitzaran Escaldes-Engordany en el marc del 'Colors de Música'

El comú no ha avançat la programació dels 'Sabors d'Estiu' però sí que canvia d'ubicació, es farà al Parc de la Mola, i de dates; començarà el 19 d'agost

Anna Garcia i Valentí Closa presentant els 'Colors d'Estiu'
Anna Garcia i Valentí Closa presentant els 'Colors d'Estiu' Ester Pons

Torna el 'Colors de Música' amb una fórmula postpandèmia on es queden aquelles iniciatives que es van inventar per poder mantenir les actuacions i que han funcionat i marxen aquelles altres que han perdut força. En total seran una trentena d'actuacions sense comptar amb les que es faran al 'Sabors d'Estiu'. El comú no ha presentat encara la seva programació, però sí ha avançat que canvia d'ubicació i de dates: es farà a partir del 19 d'agost al Parc de la Mola.

 

Es mantenen amb algunes variacions els dilluns de dansa i les col·laboracions amb l'esbart Santa Anna, amb l'Agrupació Sardanista, amb els amics dels orgues i el Sax Fest. En canvi, desapareixen les actuacions que es feien a la placeta d'Engordany perquè han considerat que no hi anava prou gent.

La primera actuació musical anirà a càrrec del finalista del 10è Sax Fest, Dmitry Pinchuk acompanyat d'un quartet de l'Onca a la Plaça Coprínceps el dimecres 19 de juliol. Les següents ja seran els dimecres d'agost i es podrà escoltar música tradicional japonesa amb Taiko, el grup andorrà Rumband i un concert tribut a The Beatles amb The Flaming Shakers. A més a més, el dijous 13 de juliol i el 10 d'agost es farà la Nit del Silenci; la primera serà un pícnic als exteriors del Prat del Roure i la segona serà a l'habitual a la Plaça Coprínceps.

El dilluns 10 de juliol hi haurà la primera actuació de dansa recuperant un espectacle que ja es va fer l'any passat, BRAM amb l'ERA, i que va tenir molt èxit, però es canvia l'escenari i es farà a Engolasters. També en aquesta localització tindrà lloc una performance d'Emma Regada i Toni Lledó, Multi-vers-ós, el 31 de juliol. Les actuacions de dansa a l'agost es traslladen al Parc de la Mola també els dilluns on actuaran la companya Liquid Dansa, la Jove companyia de Dansa, l'esbart Santa Anna i també es repetirà l'espectacle De ferro i fang. Finalment, també es manté en aquesta edició dels 'Colors de Música' la funció de Turistes i Banyistes canviant la part artística que sempre s'actualitza. El recorregut tindrà lloc el primer cap de setmana d'agost i les inscripcions per a participar-hi com a actors amateurs ja estan obertes.

Tot plegat li costarà al comú 25.000 euros, uns 6.000 més que l'any passat perquè segons el conseller de Vida Cultural d'Escaldes-Engordany, Valentí Closa, “la inflació també ha passat factura al festival” que recorda que va néixer com a flotador per mantenir viva l'ànima del festival de Jazz que finalment ha reviscut. Per la seva banda, Anna Garcia, la cap del servei de Cultura, ha destacat que aquest any han volgut que el calendari d'activitats sigui compatible amb altres actuacions que es programen a Andorra. "La idea és fer una programació més coherent i treballar per una cultura sostenible" ha sentenciat Garcia.

I un darrer apunt, tenint en compte meteorologia d’aquest estiu ja està previst el pla B de les actuacions en cas de pluja: el vestíbul del Prat del Roure.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending