Tornen les Janeiras després de dos anys de silenci per la pandèmia

El tret de sortida de la tradició portuguesa per part del Grup de Folklore serà aquest dissabte durant la missa de tarda-vespre a l’església d’Encamp

Una imatge al·legòrica del Grup de Folklore Casa de Portugal.
Una imatge al·legòrica del Grup de Folklore Casa de Portugal. grup de folklore casa de portugal

‘Tornen les Janeiras’ és el lema triat pels membres del Grup de Folklore Casa de Portugal per reprendre, després de dos anys de parada degut a la pandèmia, la tradició portuguesa de cantar Janeiras. Durant els cap de setmana del mes de gener els cantaires i els músics del grup visitaran establiments comercials, cases particulars i esglésies cantant i desitjant un bon any nou ple de prosperitat.

El dissabte dia 14 de gener es donarà el tret de sortida de la tretzena edició de les Janeiras, a la missa de 2/4 de 8 del vespre a l’església de Santa Eulàlia d’Encamp. A més a més de col·laborar musicalment, els membres del Grup presenten, en acabar la celebració eucarística, un seguit de temes tradicionals de les Janeiras. El diumenge dia 15 a 2/4 de 12 serà el torn de l’església de Sant Julià de Lòria i la setmana següent, el diumenge a la mateixa hora, els membres del grup visiten la catedral de Santa Maria d’Urgell per participar a la celebració eucarística amb presencia de Joan-Enric Vives.

El dia 28 a 2/4 de 8 del vespre l’església de Sant Pere Màrtir a Escaldes-Engordany serà un dels deu punts de passatge de les Janeiras durant la tarda-nit del dissabte. L’edició d’enguany finalitzarà a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella a la missa de les 12 hores del 29 de gener seguit d’una breu cantada de Janeiras i una petita actuació a l’exterior del temple.

Etiquetes

Comentaris

Trending