Telèfons ‘vintage’ convertits en escultures en una mostra de Marc Vidal

L’artista andorrà que signa amb el segell LACASADELMARC exposa ‘Strange vintage phones’ fins al 22 d’agost a Illa Carlemany

Algunes de les peces exposades.
Algunes de les peces exposades.

L’artista andorrà Marc Vidal -qui des de fa trenta anys signa amb el segell LACASADELMARC- converteix telèfons antics en obres d’art. En escultures. El seu treball ‘Strange vintage phones’, una nova col·lecció insòlita d’escultures i quadres, peces realment atípiques i inaudites, es pot veure fins al 22 d’agost. La improvisada sala d’exposicions és al vestíbul d’Illa Carlemany.

Es tracta d'una col·lecció de telèfons antics, gairebé tots dels anys seixanta, que Marc Vidal reconverteix en obres d’art. Extravagants i sensuals, l’artista s'inspira en les marques de luxe i ens demostra el seu estret contacte amb el glamurós món de la moda, les tendències, les mateixes editorials de moda, les desfilades, la creativitat de les marques aplicada tant a peces de vestir com a accessoris o la curosa imatge de cadascuna d'elles, que impregna tot el món que les envolta.

Els telèfons han estat buscats per l’autor un a un, i la majoria són extraordinàries peces d'una època passada, oblidats en el temps, però originals. Originalitat que augmenta després de passar per les mans de Marc Vidal, qui ha donat una volta més a aquestes joies, dotant-les de vida pròpia en reconvertir-les en làmpades glamuroses i quadres fascinants, de treball minuciós i delicat. Actualment Marc Vidal se situa en el món de l’art com l’encarregat de l’aerografia ‘Finishing Area’ del taller de l'artista internacional Philippe Shangti.

Comentaris

Trending