Sis homenatges i catorze obituaris en l’edició 33 de la revista Àgora

Josep Maria Martín ‘Kala’ és l’autor de la litografia que Àgora Cultural presenta per aquest Sant Jordi

Un moment de l'acte, a la Massana.
Un moment de l'acte, a la Massana. sac

Sis homenatges -a les tres persones que van ser honorades amb el premi Àgora el 2020: Antoni Ubach, Eva Julián i Josep Enric Dallerès; més l’elogi a les figures de Josep Maria Mercader, Enric Salvador Graner i Antoni Florit- i catorze obituaris que van des del de Rosa Ferrer fins al d’Òscar Ribas o Maurici Bellmunt són el nucli dur de l’edició 33 de la revista Àgora, que s’ha presentat aquesta tarda a la Massana.

La ministra de Cultura, Sílvia Riva, ha presentat un acte que, tot respectant les mesures de seguretat corresponents a l’època pandèmica en què ens trobem, ha comptat amb una nombrosa presència. L’acte no només ha servit per presentar la revista sinó també per mostrar un altre dels clàssics de l’entitat, la litografia en motiu de Sant Jordi que des del 199 promou Àgora Cultural.

En aquesta ocasió, l’autor de l’obra, ben acolorida i anomenada ‘Ales per la Cultura’ en un moment en què el sector cultural és un dels que més està patint, com a col·lectiu, els efectes de la pandèmia, és Josep Maria Martín ‘Kala’.

Etiquetes

Comentaris

Trending