Sergi Mas rep el millor homenatge amb l'èxit del recull commemoratiu

La demanda de la carpeta fa ampliar el termini de venda fins dilluns vinent quan, inicialment, acabava el 30 d'octubre

’Els gats i la callissa de Sant Julià des d’una perspectiva angular’, aquarel·la de Sergi Mas.
’Els gats i la callissa de Sant Julià des d’una perspectiva angular’, aquarel·la de Sergi Mas. Altaveu

El recull commemoratiu editat amb motiu dels 90 anys de Sergi Mas ha tingut una molt bona acollida i s'ha allargat el termini per aconseguir la carpeta.  Editorial Andorra, Txema Díaz-Torrent i Manel Gibert, amb la col·laboració del Col·lectiu Portella, han  publicat 'Hi floriran grandalles', un recull d’obra que posa en relleu la contribució de l’artista a la cultura d’Andorra.

Són reproduccions de 15 x 23 cm, impreses en color o en blanc i negre i que es presenten dins d’una carpeta. Cada una està numerada i es pot adquirir, per mitjà de comanda directa a editorialand@andorra.ad, fins dilluns al preu de 15 euros, que cobreixen exclusivament les despeses de producció.

Sergi Mas va complir 90 anys, el passat 30 d'octubre. Després de diversos encàrrecs i viatges a Andorra, el 1957 es va establir a Aixovall El 1966 va obrir amb la seva esposa un taller de ceràmica a Sant Julià de Lòria, on va dissenyar i va elaborar diversos models d’imatges, figures i murals. Entre les seves escultures més destacades està la nova de la imatge de la Verge de Meritxell, després de la destrucció de l'original romànic per un incendi el 1972.

Etiquetes

Comentaris

Trending