Segona edició del llibre ‘Morts, qui us ha mort?’, d’Iñaki Rubio

L’editorial explica que ha esgotat la primera en una setmana, un fet que “no passa gaire sovint”

Portada del llibre.
Portada del llibre. Altaveu

El llibre que recupera l'afusellament de Pere Areny, darrer condemnat a la pena capital, està despertant l’interès dels lectors. Així, l’editorial ha anunciat aquest dijous que ‘Morts, qui us ha mort?’, d’Iñaki Rubio, tindrà segona edició després d’esgotar-se la primera. A més, l’autor serà a Barcelona per la Setmana del llibre en català.

L’editorial Comanegra ha anunciat a través de les xarxes socials que ja estan imprimint la segona edició del llibre d’Iñaki Rubio ‘Morts, qui us ha mort?’, perquè en una sola setmana han esgotat la primera, un fet que “no passa gaire sovint”. A més, anuncien que l’autor serà present a la Setmana del llibre en català que se celebrarà a Barcelona aquest cap de setmana.

El llibre és una reconstrucció de l'execució de 1943 de Pere Areny, el fratricida i darrer condemnat a la pena capital a Andorra. La lectura de la sentència la va immortalitzar Valentí Claverol en una foto icònica, tot i que el llibre de Rubio n'utilitza una de Manuel Pomares, de la Seu d’Urgell. Iñaki Rubio recupera els fets en un format periodístic amb la reconstrucció dels fets per mitjà de documents que li han facilitat els seus descendents i amb una mica de ficció.

Portada del llibre.

Relacionat

Iñaki Rubio publica 'Morts, qui us ha mort?’, una reconstrucció de l'execució de 1943

Etiquetes

Comentaris

Trending