El Sax Fest surt a concurs

Entre aquests dissabte i diumenge una seixantena d’instrumentistes participen a la primera fase del certamen internacional

Tots els participants estan mostrant un molt alt nivell.
Tots els participants estan mostrant un molt alt nivell. ANDORRA SAX FEST

Amunt el teló del saxofon. La primera jornada de concurs de l’Andorra Sax Fest s’ha posat amb marxa amb una primera fase amb la participació de 29 aspirants. La mateixa xifra d’aspirants, un amunt, un avall, participaran en la segona jornada de concurs, aquest diumenge, encara a la primera fase. L’alt nivell marca el certamen.

La primera jornada del concurs s’ha disputat a porta tancada i s’ha emès per diversos canals d’streaming, evidenciant que tots els músics compten amb una gran tècnica i són grans saxofonistes, confirmant així l’alt nivell d’aquesta edició. La pandèmia enguany no ha frenat el certamen, que sí que es va posposar el 2020.

La direcció del festival ha ressaltat que els participants han vingut amb molta il·lusió a Andorra, ja que és un certamen que s’organitza anualment i s’estava ja consolidat tot i l’aturada pandèmica del curs passat. Els participants estan respectant al peu de la lletra els protocols de seguretat anticovid. No hi ha hagut cap incidència.

El primer dels concerts oberts a la ciutadania, el d’Adele Pham, guanyadora de la categoria jove de la darrera edició, s'ha fet aquest vespre de dissabte.

Etiquetes

Comentaris

Trending