El Sax Fest ja es deixa escoltar a Andorra la Vella

Els participants a la novena edició del festival ja es troben a la capital, que viurà aquest vespre el tret de sortida amb el concert de Chiara Cannavale

Els participants formalitzant les inscripcions.
Els participants formalitzant les inscripcions.

El Sax Fest ja es viu a Andorra. La novena edició del festival viurà el seu tret de sortida aquest dissabte a la nit, amb el concert de Chiara Cannavale. L’actuació donarà pas a vàries jornades de música amb aquest instrument com a protagonista. Fins a 174 persones s’han acreditat, provinents de 24 països, i ja se’ls pot veure pel país.

Els concursants en les diferents competicions ja es troben a Andorra. Al llarg d’aquest dissabte, han començat a formalitzar les inscripcions i a recollir el material, com ara les samarretes commemoratives d’aquesta edició, la novena d’un certamen cada cop més consolidat i que espera recuperar la plena normalitat després de la pandèmia.

76 participants estan apuntats al Solo Competition. 30 competiran en el Solo Youth Sax, la versió per als més joves. A ells s’hi sumen 43 alumnes de masterclass i 25 professors i membres del jurat. Els concursos tindran lloc al centre de congressos, a partir d’aquest diumenge.

Al llarg d’aquests dies hi ha previstos fins a cinc concerts oberts a tota la ciutadania, també a la mateixa instal·lació de la capital. El primer, ja aquest dissabte, amb Chiara Canavale. Posteriorment serà el torn de Kic Barroc & Baptiste Herbin (dilluns), Elisa Urrestarazu & Cornelia Lenzin (dimarts), Vicent David (dimecres) i Concert Soloist & ONCA (dijous).

Comentaris

Trending