El ‘Rome Music Video Awards’ de març atorga quatre reconeixements a ‘Dones d’aigua’

El videoclip dirigit per Hector Romance sobre el tema de Juli Barrero obté els guardons de millor fotografia, millor maquillatge, millor director novell i millor vídeo musical de temàtica LGTB

Comentaris

Els premis s'atorguen cada dos mesos.
Els premis s'atorguen cada dos mesos.

El certamen en línia ‘Rome Music Video Awards’ ha atorgat aquest mes de març quatre reconeixements al videoclip ‘Dones d’aigua’, dirigit pel cineasta Hector Romance sobre el tema de Juli Barrero inclòs al treball discogràfic ‘Líquid’, ‘Dones d’aigua’. El muntatge ha obtingut els guardons de millor fotografia, millor maquillatge, millor director novell i millor vídeo musical de temàtica LGTB.

El certamen italià és actualment en línia i valora cada dos mesos el treball de joves creadors audiovisuals en matèria musical. El principal guardó d’aquest mes de març se l’ha emportat una creació americana mentre que ‘Dones d’aigua’ ha estat molt ben rebut en les denominades subcategories o reconeixements individuals. Per als seus impulsors, el videoclip està “superant totes les previsions inicials i generant noves expectatives”.

Si l’equip va rebre amb sorpresa i satisfacció els quatre premis obtinguts a Romania i tornaven a celebrar la victòria al certamen de l’Índia, la sorpresa ha estat majúscula quan ran rebut aquest quàdruple reconeixement al ‘Rome Music Video Awards’. Els premis obtinguts han estat els de Best Cinematography (Millor fotografia), Best Make-up (Millor maquillatge), Best First time Director Music Video (Millor director novell de vídeo musical) i Best LGBT Music Video (Millor video musical de temàtica LGTB).

'Dones d'aigua' continua col·leccionant guardons.

Relacionat

‘Dones d’aigua’ guanya a la categoria ‘Best Music Video’ a l’Indian World Film Fest

L’equip sencer assegura estar altament il·lusionat “per les dues categories tècniques, la de millor fotografia, perquè posa en relleu el treball de la directora de fotografia, la Gemma Roges i el seu equip, el Toti Seabra i el Raúl López. I l’equip de maquillatge, format per la Inés del Busto i la Lola Funes”.

L’equip també està exultant per les categories creatives. Quant al guardó a millor director novell “referma la bona feina feta per el director Hèctor Romance” i el premi a millor vídeo musical de temàtica LGTB “ens omple d'orgull ja que ens mostra que les activitats creatives serveixen per molt més que l'entreteniment i poden ser una de les peces de l'engranatge que ens porti a una societat més justa, lliure i igualitària”.

“Dels quatre premis, m’agradaria destacar els dos premis tècnics, ja que posen de manifest la qualitat de tot l’equip, és una manera de mostrar que més enllà d'una bona història, de l’originalitat del guió i d’uns grans paisatges, també hem fet una gran feina des del punt de vista estrictament professional. Una demostració que podem fer grans coses”, ha manifestat Romance.

Etiquetes

Comentaris

Trending