‘Dones d’aigua’ guanya a la categoria ‘Best Music Video’ a l’Indian World Film Fest

El videoclip, d’Hèctor Romance, i la cançó, composada per Juli Barrero i inclosa al seu treball ‘Líquid’ ha estat premiada per part del jurat del certamen asiàtic

'Dones d'aigua' continua col·leccionant guardons.
'Dones d'aigua' continua col·leccionant guardons. 33POEMES

Aquest diumenge s’ha celebrat l’entrega de premis del Indian World Film Fest 2022, on el videoclip ‘Dones d’aigua’, d’Hèctor Romance, ha obtingut el premi ‘Best Music Video’ per part del jurat del certamen asiàtic. La cançó és una composició de Juli Barrero, produïda i arranjada per Miquel Coll, i està inclosa al treball ‘Líquid’.

“La bona acollida de Líquid, i l’èxit dels videoclips està essent una sorpresa per tot l’equip, fa tan sols uns mesos no ens podíem imaginar tot el que està passant, i és absolutament genial”, ha declarat Barrero. Tant els vídeo s de ‘Dones d’aigua’, com ‘Plou a la Massana’ es van començar a distribuir a mitjans del mes de gener en el circuit internacional de festivals, i entre els dos acumulen 12 nominacions a diferents països d’arreu. De moment és ‘Dones d’aigua’ qui està obtenint els millors resultats amb una triple victòria a l’International Music Winter Awards de Budapest, i ara amb el guardó com a “Best Music Video” a l’Indian World Film Fest.

Romance ha apuntat que “estem realment sorpresos amb la bona rebuda que està tenint el videoclip, no sabem si és per la temàtica, les interpretacions, o els paisatges, però hi ha alguna cosa que està fent que no passi desapercebut”. Respecte a la varietat de festivals que s’estan interessant per ‘Dones d’aigua’ ha afegit que “al ser un videoclip narratiu, també estem assolint seleccions en festivals com a curtmetratge fantàstic i no com a videoclip. El primer mes de collita està superant les nostres expectatives, però caldrà analitzar el resultat un cop hagi passat el primer any".

I respecte a la varietat geogràfica on els videoclips estan arribant, Romance ha explicat que “la notícia del premi a l’Índia ens ha agafat completament per sorpresa. Competíem  amb d'altres 70 projectes  d'arreu del món i tot i que teníem els dos videoclips seleccionats, les possibilitats eren més aviat minses. Hem guanyat en la categoria que més il·lusió ens feia a tot l'equip, ja que els premis no deixen de ser un reconeixement per la feina feta per part de tot l'equip”.

La intenció de l’equip responsable és fer la temporada complerta de certàmens de videoclips i curtmetratges que s’estima que pot durar dos anys, per lo que l’evolució de les dues peces és prometedora.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending