La primera ‘revolució’ de la festa major d’Andorra la Vella és ‘blava’

(AMB VÍDEO) ‘La casa azul’ de Guille Milkyway protagonitza el primer acte multitudinari de la celebració de la capital en un aparcament del Parc Central amb un miler llarg de persones amb ganes de gresca

Un moment del concert a l'aparcament del Parc Central.
Un moment del concert a l'aparcament del Parc Central. Toni Solanelles

‘La casa azul’ ha protagonitzat el primer acte diguem-ne multitudinari de la festa major d’Andorra la Vella. Un miler llarg de persones -“ja n’hi ha prou, m’ho estimo més així”, deia la cònsol en entrar al recinte del Parc Central- seguia les cançons, alguna de ben popular, de la banda liderada pel televisiu Guille Milkyway. El públic, que tenia espai més que suficient per poder saltar i ballar guardant les distàncies, ha evidenciat que tenia ganes de festa.

Fins ara, els actes de pagament, com el concert d’aquesta tarda del grup de rock lleidatà ‘De noche’ o fins i tot l’actuació divendres al vespre de ‘Carolina Durante’ havien estat fluixets i, fins i tot, molt fluixets, tot i la molta gent que hi ha pels carrers de la capital. En canvi, els actes més populars com les sardanes o les havaneres, han fet el ple dins de les limitacions d’aforament imposades pel combat de la pandèmia. Milkyway i la seva colla, com s’espera que passi amb ‘Love of Lesbian’, han trencat la tendència.

El pop electrònic amb reminiscències i influències múltiples, els jocs de llums i so de ‘La casa azul’, feien les delícies del públic, amb una barreja d’edats, que mostraven que tenien ganes de sortir. De veure i escoltar música en directe tot i que calgui comprar entrades amb antelació o s’hagi d’anar amb mascareta. La banda de ‘La revolución sexual’, un dels seus primers grans èxits o, almenys, d’un èxit més estès, ha revolucionat per primera vegada la festa de la capital. Amb llums i color.

Comentaris

Trending