‘Els Pastorets’ més musicals aixequen el teló amb moltes novetats i sense els dimonis tradicionals

La primera funció reuneix 200 persones a l'Auditori Claror que frega el ple amb la reducció de l'aforament per les mesures sanitàries

Comentaris

Els personatges de Lluquet i Rovelló en un moment de la representació.
Els personatges de Lluquet i Rovelló en un moment de la representació. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

'Els Pastorets' més musicals han aixecat el teló aquest diumenge a l'Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià fregant el ple. De les 221 localitats disponibles a causa de les restriccions sanitàries se n'han ocupat 200. El muntatge dirigit per Cristina Pericas i amb la part musical a càrrec de Jonathan Marchan presenta moltes novetats que tots dos han adaptar amb sensibilitat i entrant a fons en l'essència de text de Josep Maria Folch Torres.

En 'Els Pastorets' 2021-22, la base musical son temes que ja s'han interpretat en edicions anteriors i altres prou coneguts d'obres de Broadway i així alguns actors cantaran i d’altres ballaran en un ambient molt càlid, ja que l’escenografia és un desert. L'objectiu és presentar un espectacle vital i entranyable a parts iguals, on modernitat i tradició es donen la mà.

A l’obra de Folch i Torres se li ha volgut donar en aquesta edició una imatge maniqueista, on es posa de manifest la lluita de la tribu del cel amb la de l’infern, amb més protagonisme celestial que infernal. Tampoc apareixen els dimonis tradicionals com a criatures del bosc perquè com es tracta d’una lluita entre tribus, són mamífers i predadors. Els àngels han canviat les ales per les plomes, una decisió molt encertada si tenim en compte que són criatures espirituals poderoses que no estan vinculades per les lleis de la física, de manera que no necessiten ales per volar.

Els protagonistes, Lluquet i Rovelló viatgen a través del desert on hauran de lluitar contra diverses dificultats, algunes externes i d'altres d'internes, com les seves pròpies pors. En aquest viatge coneixeran l'amor, l'amistat i la valentia, però també la importància de cuidar al grup i als que ara seran la seva nova família. Les pròximes representacions seran el dia 28 (20 h) i els 2 i 6 de gener (18 h). El preu de les entrades és de 10 euros.

Comentaris (3)

Trending