Pas endavant per rehabilitar el Santuari de Meritxell

Govern licita la primera fase de les obres que han de rentar la cara del temple després de més de 40 anys de vida sense que s’hagi fet res més que manteniment puntual

El recinte principal del santuari de Meritxell.
El recinte principal del santuari de Meritxell. ALTAVEU MÈDIA

El Govern posa fil a l’agulla per impulsar les obres de rehabilitació del Santuari de Meritxell. Els treballs han de permetre fer una rentada de cara important a un edifici que, des de la seva construcció, ara fa més de 40 anys, tot just havia estat sotmès a tasques de manteniment puntuals. Ara es tira endavant una primera fase dels treballs.

Aquesta part inicial de la rehabilitació contempla, per un costat, el recalçat dels contraforts de l’ala oest de la nau per a la seva consolidació estructural. Per l’altra, la reparació d’aquelles parts de la coberta que ho requereixen.

Els treballs es faran seguint el projecte ja elaborat el 2019 pels arquitectes Josep Adserà i Arnau Sempere. Llavors, Govern va pagar més de 13.000 euros per aquest treball que ara es plasmarà en les tasques que s’impulsaran. Hi havia diverses fases previstes i, de moment, s’ha licitat la primera.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending