Nova edició del concurs dels Oscar a la Biblioteca Pública de Govern

Es podrà participar fins al 26 de març i aquells que encertin més categories rebran com premis lots de llibres, DVDs, CDs amb bandes sonores o entrades de cinema

Entrada de la Biblioteca Pública de Govern.
Entrada de la Biblioteca Pública de Govern.

Ja s’ha convertit en tota una tradició. I aquest any, es repetirà. El Servei de Videoteca de la Biblioteca Pública ha posat en marxa el Concurs dels Oscar 2022. Els participants només han d’omplir la butlleta tipus travessa que es podrà recollir a les dependències i apostar pels guanyadors en diferents categories. En joc, lots de llibres, DVD o bandes sonores, evidentment, cinematogràfiques.

Aquest concurs ha esdevingut una iniciativa amb una bona acceptació per part dels usuaris de la biblioteca. Ajuda el fet que participar és senzill: tot just s’ha d’omplir la travessa que es pot agafar al mateix local i fer la porra de les principals categories dels guardons de Hollywood: millor pel·lícula, director, actor i actriu, film d’animació, actriu de repartiment, banda sonora original i pel·lícula internacional.

El termini per fer l’aposta està obert fins al 26 de març a dos quarts de dues. La cerimònia dels Oscar tindrà lloc el dia 27 i tindran premi aquells concursant que hagin obtingut el nombre més gran d’encerts. La recompensa: lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per al cinema, amb la col·laboració dels cinemes Illa Carlemany i del Cineclub de les Valls.

Etiquetes

Comentaris

Trending