‘No hi caiguis’ guanya el novè concurs de curtmetratges RECcrea

És un treball de Raquel García, Mariona Rayo i Blanca Sacristan, de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Ordino

Una foto d'equip dels premiats amb la ministra.
Una foto d'equip dels premiats amb la ministra. SFGA

El curt guanyador del novè concurs de curtmetratges RECcrea és 'No hi caiguis', de Raquel García, Mariona Rayo i Blanca Sacristan, de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Ordino. En segona posició ha quedat 'Llàgrimes darrere d’un somriure', de Laia Martínez i Claudia Novo, del Col·legi Sagrada Família i, finalment, el tercer lloc se l’han emportat Clémentine Margerite, Maria Suprunenko i Clara Vila, del Liceu Comte de Foix, amb el curt 'Emocions'.

Les guanyadores del primer premi han rebut un val de compra per a Pyrénées Andorra de 700 euros, a repartir a parts iguals entre les tres; les del segon premi s’han endut 500 euros, també a dividir a parts iguals, i finalment, les guanyadores del tercer premi s’han emportat un val de 300 euros, també repartit a parts iguals entre totes les integrants de l’equip.

A més, els tres curts guanyadors s’emetran pròximament per Andorra Televisió i les autores han rebut un certificat acreditatiu. D’altra banda, els curtmetratges finalistes han estat: 'Podries ser tu', d’Amélie Kuri, Ona Rogé, Mar Torra i Vanessa Da Silva, de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma; 'El nostre millor amic', de Laia Roig, Jana Mitjana, Lucía Adorador, Andrea Fernández i Alba López, del Col·legi Sagrada Família; 'Expressions i dites (molt ben dites)', de Norah, Xènia i Zoé Fernández Delgado, del Liceu Comte de Foix; 'No sé què fer', de Laura Filloy i Anna Lopez, del Liceu Comte de Foix; 'Qui ets tu?', d’Ainhoa Escabias, Enya Pereira, Victor Pastor i Alexandre Nevoa, de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma; i 'Reacció en cadena', d’Isabel Sucarrats, Aina Torrell i Judith Rodríguez, del Col·legi Mare Janer. Els finalistes han rebut un diploma acreditatiu i un obsequi del Servei dePolítica Lingüística.

En la 9a edició del concurs hi han participat setze curts, elaborats per un total de 52 estudiants de 3r i 4t de segona ensenyança i cursos equivalents dels tres sistemes educatius. Les temàtiques més tractades pels estudiants han estat la salut mental, l’assetjament i la problemàtica de les addiccions.

Etiquetes

Comentaris

Trending