Netflix estrena el 8 de setembre la sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana amb Isak Férriz

La plataforma ha fet públic també un ‘tease trailer’ de la producció, amb Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez encapçalant el repartiment i donant vida als condemnats Rosa Peral i Albert López

Férriz en una de les fotografies que ha transcendit del rodatge.
Férriz en una de les fotografies que ha transcendit del rodatge.

8 de setembre. És la data que molts aficionats al ‘true crime’ tenen marcada ja al calendari. Serà l’estrena a la plataforma Netflix de ‘El cuerpo en llamas’, la minisèrie -vuit capítols- que traslladarà a la pantalla un dels crims més mediàtics dels darrers anys: l’assassinat d’un guàrdia urbà de Barcelona per part de dos companys de cos en el marc d’un estrany i encara poc clar triangle amorós. Encapçalen el repartiment Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez, acompanyats, entre altres, de l’andorrà Isak Férriz.

No es pot negar que el cas va ser un dels assassinats que més presència ha tingut als mitjans. Cert, també, que els ingredients -amb perdó per a la víctima- són immillorables: una mort d’un membre d’un cos de seguretat, en aquest cas la guàrdia urbana de Barcelona, els principals sospitosos i posteriorment condemnats, dos agents més, un triangle romàntic ben curiós i tot iniciat amb la trobada del cadàver a un cotxe cremat a prop del pantà de Foix. Diaris i televisions en van informar molt i, posteriorment, programes com ‘Crims’ -tant a la ràdio com a televisió-  han tret molt suc. A banda, el periodista de ‘La Vanguardia’ Toni Muñoz en va fer un llibre: ‘Sólo tú me tendrás’. Justament, aquesta obra és la base de ‘El cuerpo en llamas’.

Els principals actors que participen a la sèrie amb Férriz a l'esquerra.

Relacionat

Isak Férriz ‘rememorarà’ el crim de la guàrdia urbana de Barcelona

Netflix ha anunciat aquest dimarts la dada d’estrena de la sèrie, que tindrà vuit capítols i reconstruirà el macabre crim. Serà el 8 de setembre i també s’ha fet públic un primer ‘tease trailer’ de la producció, que lideren dos actors de renom. Gutiérrez interpretarà a Albert López; Corberó, a Rosa Peral. Els dos assassins segons les sentències del procés judicial.

El repartiment el completen Aina Clotet, Eva Llorach, José Manuel Poga i Isak Férriz. Dirigeix Jorge Torregrossa amb guió de Laura Sarmiento, encarregada d’adaptar a la ficció el relat del llibre de Muñoz. L’andorrà, segons la web especialitzada ‘IMDB’ finalment donaria vida a un personatge anomenat Javi.

El rodatge es va iniciar el setembre del 2022 i ja està culminat. Ara, falta només saber quin serà el resultat a la pantalla. Caldrà esperar, doncs, a finals d’estiu per veure’n el resultat i si la versió en ficció enganxa tant com els treballs més realistes que s’han fet sobre el mediàtic crim.

Etiquetes

Comentaris

Trending