Isak Férriz ‘rememorarà’ el crim de la guàrdia urbana de Barcelona

L’actor andorrà forma part d’un elenc encapçalat per Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó que protagonitzarà una sèrie per la plataforma Netflix

Els principals actors que participen a la sèrie amb Férriz a l'esquerra.
Els principals actors que participen a la sèrie amb Férriz a l'esquerra. NETFLIX

L’actor andorrà Isak Férriz participarà en una sèrie que emetrà la plataforma digital Netflix i que es començarà a rodar dilluns. La minisèrie en qüestió, que té els actors Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó com a caps de cartell, es basa en el cas del crim de la guàrdia urbana de Barcelona. La producció televisiva es denominarà ‘El cuerpo en llamas’.

La minisèrie, que Arcadia Motion Pictures produeix per a Netflix, està basada en el crim que va tenir lloc el 2017, quan Rosa Peral i Albert López, tots dos agents del cos urbà que interpretaran Corberó i Gutiérrez, van calcinar la parella oficial de la primera, un Pedro Rodríguez que encarnarà justament Férriz. El cos va aparèixer al pantà de Foix, a la província de Barcelona.

La investigació de l'homicidi, recorden des de la plataforma, “va treure a la llum una xarxa de relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents policials de Barcelona" que es veurà reflectida en aquesta propera estrena. A banda de l’actor andorrà i Corberó i Gutiérrez, al projecte audiovisual també hi participen els actors José Manuel Poga, Isak Férriz i Eva Llorach.

‘El cuerpo en llamas’ estarà dirigida per Jorge Torregrossa, que exerceix també de productor executiu, i Laura Mañá. Està escrita per Laura Sarmiento. La minisèrie començarà el rodatge el 19 de setembre i es desenvoluparà durant diverses setmanes a Barcelona i altres municipis de la província.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending