El Museu Casa Rull reobre després d’haver acollit el rodatge de la pel·lícula ‘El fred que crema'

El film és un thriller bèl·lic que explica les peripècies d’un matrimoni de joves andorrans, la Sara i l’Antoni, que acullen refugiats a casa seva durant la Segona Guerra Mundial

El Museu Casa Rull de Sispony.
El Museu Casa Rull de Sispony. Altaveu

El Museu Casa Rull, ubicat a Sispony, reobre aquest dimecres les seves portes després d’haver acollit les darreres setmanes el rodatge de la pel·lícula ‘El fred que crema’. El rodatge d’aquesta producció andorrana, el guió del qual es basa en l’obra teatral homònima d’Agustí Franch, s’havia de realitzar el mes de març en diferents museus del Principat. El rodatge però va haver-se d’aplaçar per l’inici de la pandèmia de SARS-CoV-2 i no s’ha pogut reprendre fins aquest mes de setembre.

El film és un thriller bèl·lic que explica les peripècies d’un matrimoni de joves andorrans, la Sara i l’Antoni, que acullen refugiats a casa seva durant la Segona Guerra Mundial.

Entre els equipaments culturals que s’han fet servir per al rodatge destaca l’escenari del Museu Casa Rull, centre de l’acció de pràcticament tot el llargmetratge. Per aquest motiu durant el setembre actors, actrius i equips de producció, rodatge i decorats han estat els inquilins de la casa.

En la pel·lícula hi col·laboren Televisió de Catalunya, l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), el Govern, amb la producció d'Arlong productions, Films de l’Orient i Red Nose produccions.

Etiquetes

Comentaris

Trending