Els ‘Murs que parlen’ de Sant Julià es convertiran en un espectacle itinerant al Festac

Jaume Torra dirigirà un muntatge multidisciplinari, que convida a participar-hi activament a tots aquells que vulguin aportar-hi els seus coneixements artístics

Comentaris

Cartell anunciador del Festac.
Cartell anunciador del Festac.

Els 'Murs que parlen' de Sant Julià de Lòria tindran la seva continuïtat en un espectacle que obrirà el festival de teatre al carrer, el Festac 2023. La segona edició tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d'octubre. 'Murs (que parlen, ballen i escolten)' està dirigit per Jaume Torra,

La proposta és un recorregut guiat per diferents murals artístics de la parròquia de Sant Julià de Lòria, que pretén donar valor al nostre patrimoni cultural a través de les arts escèniques i la literatura d'autors andorrans.

Aquest projecte multidisciplinari, convida a participar-hi activament a tots aquells que vulguin aportar-hi els seus coneixements artístics (dansa, teatre, música, cant...) i així aconseguir donar profunditat, moviment i vida als murs, tot escoltant-los.

Hi participen dansaires de l'Esbart Laurèdia i d'altres entitats. La formació de Sant Julià de Lòria hi col·labora cedint alguna peça de vestuari.

El Festac oferirà més de set propostes per a tots els públics. S'hi destinen 22.500 euros, una xifra més elevada que la de l'any passat, per aportar, segons el comú, més qualitat al projecte i fomentar el teatre de carrer.

Comentaris

Trending