Miqui Puig fa ballar la Serenalla

L’excantant de Los Sencillos, ara reconvertit en DJ, ha estat el plat fort de la cinquena edició que tanca portes aquest diumenge

Un moment de la sessió de Miqui Puig
Un moment de la sessió de Miqui Puig Xavi Pujol

El que va ser cantant de Los Sencillos, reconvertit en discjòquei, Miqui Puig, ha omplert aquest dissabte a la nit el Prat Gran de la Massana en el penúltim dia de la Serenalla Market. Una sessió que s’ha acabat a les dues de la matinada i que avui es repetirà amb la dj Lisa Rose.

La cinquena edició de la Serenalla Market posarà punt final aquest diumenge. Segons expliquen des del comí, totes les activitats estan comptant amb una gran afluència. El plat fort ha estat la sessió de l’excantant de Los Sencillos, Miqui Puig, que ara s’ha reconvertit en DJ. El Prat Gran s’ha entregat a la música ballable de tots els temps que ha punxat i que s’ha allargat fins a les dues de la matinada.

La festa es repetirà aquest vespre amb dj Lisa Rose, que posarà el colofó a quatre dies de la Serenalla Market. La música ha estat present durant tot el festival, amb grups com Melicotó, Green Noet o Mountains of Music.

També hi ha hagut intervencions artístiques en directe, com la de Berta Artigal, que està elaborant el mural “Connexions 2023”. També al voltant del tema de central de la Serenalla, hi ha hagut l’actuació de l’artista Gemma Regada i l’exposició de pintura i escultura “Connexions primàries”, de Naiara Galdós.

Etiquetes

Comentaris

Trending