Més de 4.000 visites a l’exposició sobre Toulouse-Lautrec

La mostra ha impulsat el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany com a un dels museus amb més èxit al país al llarg del 2021, amb més de 8.000 persones

L'exposició de Toulouse-Lautrec al Centre d'Art d'Escaldes
L'exposició de Toulouse-Lautrec al Centre d'Art d'Escaldes

Un total de 4.033 persones han visitat l’exposició ‘Toulouse-Lautrec, l'artista irreverent’. La mostra s’ha pogut veure al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) els darrers mesos i permetia fer un recorregut pels gravats. De fet, ha estat tot un èxit, ja que suposa gairebé la meitat d’usuaris que han accedit a la instal·lació al llarg de tot el 2021.

L’exposició es va inaugurar el 24 de juny i va tancar el passat diumenge. I ho ha fet amb una molt bona resposta per part del públic: fins a 4.033 assistents han comptabilitzat els responsables del CAEE en la mostra que recollia gravats de l’artista francès i que volia transportar el públic a la bohèmia de Montmartre.

En el marc de la mostra s’han organitzat visites guiades per a escolars, particulars i grups; visites guiades nocturnes; un taller de tast d’absentes, a càrrec d’Aitor Estela; el taller per a infants ‘La nit bohèmia segons Toulouse-Lautrec’; l’activitat ‘Prostitutes, bordells i sífilis, una altra mirada a Montmartre’; i el taller de can can per a famílies, a càrrec de Begoña Márquez. La mostra ha situat el CAEE com a un dels museus més visitats del Principat. Des del gener del 2021 fins ara, ha rebut 8.078 persones.

Diversos dels gravats exposats a la mostra.

Relacionat

L’exposició Lautrec del centre d’art d’Escaldes frega els 3.000 visitants

Etiquetes

Comentaris

Trending