L’exposició Lautrec del centre d’art d’Escaldes frega els 3.000 visitants

Quan falta un mes pel seu tancament, la mostra, inaugurada a finals de juny, ha despertat un elevat interès tant entre el públic local com en l’estranger

Diversos dels gravats exposats a la mostra.
Diversos dels gravats exposats a la mostra. Comú d'Escaldes-Engordany

L’exposició que el centre d’art d’Escaldes-Engordany ha dedicat a l’artista francès Toulouse Lautrec està tenint una molt bona acollida. Quan falta menys d’un mes perquè la mostra, inaugurada a finals de juny, tanqui, el nombre de visitants frega els 3.000. Una xifra que des del comú s’ha celebrat com a tot un èxit.

La mostra es va iniciar el 24 de juny. Recull una petita part de l’extensa obra de l’artista gal. En concret, gravats i altres elements propietat de la italiana Elisa Moretti. En global, permet fer-se una idea molt completa de la personalitat i la forma de fer de Lautrec.

L'exposició de Toulouse-Lautrec al Centre d'Art d'Escaldes

Relacionat

El París de la Belle Époque aterra a Escaldes

I no es pot negar que la proposta ha cridat l’atenció. El centre d’art ha rebut en aquests dos mesos una notable afluència de visitants. Prop de 3.000 persones ja han vist la mostra, que encara estarà disponible fins a finals de setembre. El darrer dia per contemplar-la és el 25.

Des del comú s’ha valorat molt positivament aquesta dada. Es considera que s’ha encertat de ple en l’elecció del motiu de la mostra i es confia que en les pròximes setmanes la dada encara ascendeixi més.

Etiquetes

Comentaris

Trending