L’Esbart Santa Anna presenta ‘Memòries’, un recull de danses de la formació

És l’espectacle, que donarà el tret de sortida als actes de la Festa Major d’Escaldes-Engordany aquest dissabte vinent al Prat del Roure

Cartell de l'espectacle.
Cartell de l'espectacle.

L’Esbart Santa Anna presenta aquest dissabte, 16 de juliol, 'Memòries', l’espectacle, que donarà el tret de sortida als actes de la Festa Major d’Escaldes-Engordany, recupera quatre danses que la formació havia presentat fa anys i la peça '70 anys d’amor', preparada per l’aniversari de l’entitat.
 

En concret, les danses que es reprenen són 'Clavellet', un ball solista; 'Un tomb per la terreta', que recull els balls dels països catalans; 'Lo merca't, que es centra en la festa del poble, i 'Lleida gitana', “una de les peces magistrals”, ha declarat el director artístic de l’esbart, Rafa Martín de Haro, que ha afegit que totes les danses són exigents a nivell físic.

Martín de Haro i el president de l’entitat, Manel Rodríguez, han explicat que l’espectacle serà un homenatge a persones que han mort recentment i que “tant i tant van aportar a la nostra entitat i a la nostra parròquia”. En aquest sentit, el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, ha destacat la tasca de l’Esbart Santa Anna, “una entitat que ens sentim molt nostra” i que té una llarga història. De la seva banda, el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, ha afirmat que l’esbart és un element de cohesió i de futur, al mateix temps que ha remarcat la capacitat que tenen els seus integrants d’innovar i d’estimar el que estan fent.

Tant Dolsa com Closa han exposat el compromís del comú d’Escaldes-Engordany amb l’Esbart Santa Anna i la cultura en general. El festival de Festa Major de l’Esbart Santa Anna tindrà lloc aquest dissabte, 16 de juliol, a les 21.30 hores, a la sala Prat del Roure.

Comentaris

Trending