Joan Ramon Marina publica el seu primer poemari en una nova editorial andorrana

‘Res que no sabessis de mi’ suposa l'estrena de Marinada Edicions que promou el bibliòfil Robert Basart

Comentaris

Robert Basart amb un exemplar de 'Res que no sabessis de mi'.
Robert Basart amb un exemplar de 'Res que no sabessis de mi'. MARINADA EDICIONS

El dimarts dia 29 d'aquest mes es presenta el poemari ‘Res que no sabessis de mi’, que suposa l'estrena de Marianada Edicions que promou el bibliòfil Robert Basart. L'acte tindrà lloc a la Llacuna, a Andorra la Vella.  És el primer llibre del filòleg i corrector Joan Ramon Marina i forma part de la col·lecció ‘Poemitza'm’.  El volum, segons el seu autor, és un poemari de maduresa.

Joan Ramon Marina va guanyar ex aequo amb Josep Maria Capdevila la darrera edició en la categoria Recull del Concurs de poesia Miquel Martí i Pol organitzat per l'Àrea de Lectura Pública i Biblioteques. El treball de Marina es titulava 'Irrellevant’ però no serà aquest el de la seva obra publicada que és ‘Res que no sabessis de mi’. El jurat en va destacar la riquesa lèxica i una estructura narrativa aplicada a la poesia. 

El poemari de Marina es perfila com un dels llibres a tenir en compte de cara a la pròxima edició de Sant Jordi, el 23 d'abril. La mateixa editorial, Marinada Edicions, publica l’edició multilingüe de les màximes del ‘Manual Digest’, amb pròleg de Joan Massa i amb l'objectiu de fer més entenedores les màximes de Fiter i Rossell i que formarà part de la col·lecció Som. Marinada es presenta com una jove editorial andorrana nascuda al poble de Santa Coloma.

Etiquetes

Comentaris

Trending