Japó atreu més de 3.400 visites al Centre d’Art d’Escaldes

El comú valora positivament l’èxit assolit amb la mostra així com la bona acollida de les diferents activitats paral·leles programades

Bones xifres de l'exposició sobre el Japó.
Bones xifres de l'exposició sobre el Japó.

L’exposició que acull el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) ‘Japó. Una història d’amor i guerra’ ha assolit 3.416 visites en poc més d’un mes d’estar oberta al públic. La mostra, inaugurada el passat 27 de juny, encara podrà sumar més afluència, ja que es podrà veure fins al pròxim 23 de setembre. Des del comú també es destaca la bona acollida de les activitats paral·leles  que s’han fet.

Entre elles, per exemple, les visites nocturnes guiades -la pròxima està programada pel 5 de setembre- que inclouen diferents tasts de sake. També hi ha tallers i conferències per conèixer diferents aspectes de la cultura japonesa. Aquestes han atret tant gent del país com turistes.

Fins al 23 de setembre encara hi ha programats més activitats entorn de la cultura japonesa, com ara, el taller de Shodo (22 agost), la conferència ‘La invenció del Bushido’ (29 d’agost), la xerrada ‘Japonisme. La seducció de l’art japonès’ (13 de setembre) o el taller ‘L’art del haiku’ (19 de setembre) entre altres.

Comentaris

Trending