El Jambo Street Music comptarà amb Marc Parrot i el protagonisme dels intèrprets locals

El festival es farà els pròxims dies 18 i 19 en tres escenaris a les places del Poble, Guillemó i al carrer Anna Maria Janer i es passa dels quatre dies a dos

Comentaris

Miquel Canturri i Enric Torres, durant la roda de premsa.
Miquel Canturri i Enric Torres, durant la roda de premsa. BRU NOYA

Andorra la Vella acollirà els dies 18 i 19 el Jambo Street Music que comptarà amb les actuacions destacades de Marc Parrot, Quim Salvat i Chicharro, i un protagonisme dels intèrprets andorrans. Els escenaris seran les places del Poble i Guillemó i el carrer Anna Maria Janer.  El Jambo es va crear el 2014.

La setena edició fa que sigui un element consolidat a Andorra la Vella, segons ha explicat el conseller de Culturaa i Promoció Turística, Miquel Canturri. "És un esdeveniment que fa país ja que hi participen molts músics d'Andorra". Ha recordat que l'any passat no es va poder fer a causa de la pandèmia "tot i que vam fer tots els esforços fins al final, com el canvi de data, però no va poder ser". Pel que fa als espais, ha dit que "s'na buscat llocs prou amplis per respectar les mesures de distanciament".

El director de projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres ha destacat que "el Jambo és un festival de referència a la zona pirinenca" mentre que Oriol Vilella, codirector del festival ha indicat que la d'aquest any "és una programació molt diversa", i ha esmentat l'actuació de la xilena Ana Tijoux, guanyadora d'un premi Grammy, Entre els andorrans hi haurà els Pali i Sara Núñez.

Tot i la gran presència d'artistes andorrans, Vilella assegura que "serà l'edició més internacional i que la més recordada pel nivell de les actuacions". A diferència d'altres anys s'ha optat per reduir el número d'escenaris i s'està pendent de l'evolució de les normes sanitàries. Des de l’organització han explicat que s’està acabant de treballar amb el ministeri de Salut el protocol sanitari que s’aplicarà durant els concerts, a l’espera de possibles canvis que s’aprovin en els propers dies. En tot cas,
es preveu hores d’ara que els assistents puguin seguir les actuacions asseguts en grups. A més, no hi haurà opció de reservar cadira: els seients s’aniran omplint, doncs, per ordre d’arribada.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending