La Humanium Symphony Orchestra omple d’harmonia l’Auditori Claror

El concert, a benefici de l'Associació de Malalties Minoritàries, aplega 150 espectadors i s'inclou en la gira de la formació que és el preludi als estudis universitaris de música universitaris a la parròquia laurediana

Un moment del concert d'aquest diumenge.
Un moment del concert d'aquest diumenge.

La gira d'Humanium Symphony Orchestra ha passat aquest diumenge per l'Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià de Sant Julià després dels concerts a Xelva (València ) i al Festival Olmedo-Music de Valladolid. El d'Andorra ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) i ha servit per donar visibilitat a l'entitat i per recaptar fons per al seu funcionament.

Composta per més de 60 músics d’alta qualificació artística, té com a objectiu principal dotar d’impuls i projecció internacional seus intergants i constituir una proposta que comprenga amplis períodes de la història de la música, incidint en les diferents cultures i les diverses músiques del món. 

El concert ha servit també de presentació de la Universitat Humanium que iniciarà les seves activitats a la parròqula laurediana el curs vinent. Dirigida per Álvaro Gómez Gómez, l'orquestra ha interpretat 'Un dia a Viena' de  Von Suppé i la 'Simfonia núm. 9 Des del Nou Món' de Dvořák.

Les peces de Von Suppé són habituals al tradicional concert de Cap d'Any que es fa a Viena. Pel que a la composició de Dvořák és una de les simfonies més famoses i una de les més populars del repertori modern. Consta de quatre moviments, i es va estrenar el 15 de desembre de 1893 al Carnegie Hall de Nova York. El concert d'aquest diumenge ha comptat amb 150 assistents.

Comentaris (1)

Trending