Govern atorga 180.000 euros a 72 projectes culturals

Es van rebre 87 sol·licituds en el marc de les subvencions que atorga el ministeri de Cultura i Esports

Comentaris

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. Toni Solanelles

Un total de 72 projectes es repartiran els 180.000 euros, 30.000 euros més que l’any passat, en el marc de les subvencions culturals que atorga el ministeri de Cultura i Esports. Tal com ha detallat el ministre portaveu, Eric Jover, en total es van rebre 87 sol·licituds, de les quals han estat acceptades finalment les 72 esmentades.

Les que han estat rebutjades, ha manifestat, han estat per problemes de forma o per la viabilitat del projecte. “És una de les convocatòries de subvencions culturals més concorreguda, fet que apunta la proliferació de propostes i projectes culturals al país”, ha ressaltat Jover.

Les subvencions atorgades es reparteixen en 32 per a projectes artístics de creació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit de les arts escèniques i la música; 20 per a projectes artístics de creació, producció, exhibició i difusió en l'àmbit de les arts plàstiques i visuals; deu per a projectes editorials i ajut a la creació; cinc per a projectes de divulgació cultural i activitats culturals relacionades amb la cultura en general; quatre per a projectes de difusió cultural dels mitjans de comunicació privats i un ajut a la creació literària.

Etiquetes

Comentaris

Trending