Gegants i les activitats d’aigua, protagonistes del segon dia de la festa major de Sant Julià

Els més petits han pogut gaudir dels jocs aquàtics al parc infantil del Prat Gran, mentre la plaça Major ha viscut els actes més tradicionals

Ballada de gegants
Ballada de gegants Comú de Sant Julià de Lòria

Dissabte ple d’activitats en el segon dia de festa major a Sant Julià de Lòria. Els més petits han gaudit dels jocs d’aigua al parc infantil del Prat Gran, mentre que al migdia hi ha hagut el ball dels gegants i gegantins, tot esperant la cercavila que ha tingut lloc aquest vespre amb un ambient festiu i uns assistents amb ganes de gresca.

Sant Julià de Lòria ha viscut el segon dia de festa major amb actes per a totes les edats. Al matí els més petits s’han pogut divertir amb els jocs d’aigua al parc infantil del Prat Gran.

A la plaça Major era el torn al migdia del ball de gegants i gegantons amb la Colla de Sant Julià de Lòria i trobada bastonera, amb diferents colles convidades tot amenitzat per la xaranga Tocabemolls.

A la tarda, els més petits han pogut gaudir de l’espectacle ‘Cromàtics’ amb Rikus, mentre a l’escenari de la plaça de la Germandat sonava la música The Scarlett Brotherhood. L’ambient començava a ser el de les grans ocasions amb la cercavila dels gegants pels carrers del poble i es notava les ganes de festa major que hi havia entre els assistents.

L’orquestra Di-Versiones serà l’encarregada de fer ballar a tothom a partir de les 23 hores i de matinada, la discomòbil s’encarregarà de tancar la jornada.

Comentaris

Trending