Exposició de l’andorrana Laura Maresc a una galeria de Mallorca

La mostra, sota el títol ‘Aixecar el vol’, es podrà visitar a la sala Vendrell des del pròxim dijous i fins al 13 de setembre

Maresc, amb una de les seves obres.
Maresc, amb una de les seves obres.

L’artista andorrana, resident a Barcelona, Laura Maresc, inaugurarà el pròxim dijous una nova exposició d'escultura a la galeria Vendrell, a Palma de Mallorca. La mostra es mantindrà fins al 13 de setembre. És el primer cop que Maresc ensenya les seves obres a la capital de les illes, malgrat que manté una estreta vinculació amb Formentera, on exposa i treballa regularment.

L’artista presenta a la sala una selecció de la seva obra recent amb el títol ‘Aixecar el vol’. Les peces tornen a incorporar la fusta, el ferro, la pedra i altres materials autòctons per aconseguir una escultura fràgil, orgànica i en moviment. Totes les estàtues tenen una forta evocació a la natura i als espais que s’habiten o envaeixen, concepte que ja va introduir amb el niu, com a símbol, en el seu anterior treball ‘Preludi’ presentat a Ordino per Kunstank.

La darrera exposició realitzada per l'artista a Andorra es va fer a la galeria Taranmana d’Escaldes. En aquella ocasió, va ser la forma de participar en el cicle ‘La Cultura no s'atura’ impulsat per ministeri de Cultura i els comuns.

Etiquetes

Comentaris

Trending