L’eufòric i eurovisiu Miki Núñez serà un dels plats forts de la festa major d’Escaldes

El cantant, presentador també del popular programa de TV3, interpretarà a l’aparcament dels Veedors èxits com ‘La venda’, ‘Escriurem’ o ’10 minutos’

Miki Núñez, durant el concert del Canet Rock d'ara fa dos anys.
Miki Núñez, durant el concert del Canet Rock d'ara fa dos anys.

Les festes majors a les parròquies centrals es viuran amb molta ‘Eufòria’. Si a Andorra la Vella un dels plats musicals centrals seran el que protagonitzaran tres dels cantants de la primera edició -Mariona, Triquell i Edu-, a Escaldes-Engordany s’apostarà pel presentador del programa estrella de les nits de divendres a TV3: Miki Núñez. L’oferta es completarà amb l’habitual concert de ‘Los 40’, encara amb artistes pendents de concretar, el ‘Vaparir tour! de Ràdio Flashbac, DJ Montalvo o l’orquestra Maravella.

La festa major escaldenca anirà del dissabte 22 de juliol al dimecres 26. Com és habitual, l’organitza, amb el suport del comú, la Unió Pro Turisme, que està ultimant el cartell musical, que són els actes que habitualment més assistents concentren. Un dels concerts centrals els protagonitzarà Miki Núñez, actualment a primera línia per la seva funció de presentador al programa ‘Eufòria’ de Televisió de Catalunya.

Un concert de Pignoise, que seran a Encamp.

Relacionat

Pignoise protagonitzaran la revetlla de Sant Joan a Encamp i The Tyets faran festa grossa a Canillo

L’egarenc es va donar a conèixer en un altre espai audiovisual: ‘Operación Triunfo’. De fet, va ser l’escollit gràcies a la seva participació en aquest programa per representar Espanya al festival d’Eurovisión del 2019 amb la cançó ‘La venda’. Va quedar en 22a posició. La seva carrera s’ha enlairat des des de llavors amb dos àlbums d’estudi -‘Iceberg’ i ‘Amuza’- i èxits com ‘Escriurem’ o ’10 minutos’.

A l’aparcament dels Veedors actuarà, doncs, a la festa major escaldenca. L’altra gran cita serà el concert que s’organitza des de la cadena radiofònica ‘Los 40’, encara sense artistes confirmats. A banda, al llarg d’aquests dies els organitzadors han tancat altres propostes musicals, com ara el ‘Vaparir Tour’ de Ràdio Flashbac, amb Carles Pérez, Didac Tomàs, Andreu Presas i el Gran GerBatman.

Els artistes andorrans també tindran la seva quota de protagonisme. Així, està prevista una actuació de DJ Montalvo. Per a la gent gran, com és habitual, s’ha tancat la contractació de l’orquestra Maravella, una de les més populars del panorama de les festes majors.

Comentaris

Trending