L’ENA i l’Arxiu Nacional obren el concurs per a la producció sobre la història de Ràdio Andorra

La dotació serà de 3.000 euros per desenvolupar el projecte, que serà de petit format i es produirà en 2022

L'ENA i Arxiu Nacional preparen una producció per difondre l'història de Ràdio Andorra
L'ENA i Arxiu Nacional preparen una producció per difondre l'història de Ràdio Andorra Escena Nacional d'Andorra

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA), juntament amb l’Arxiu Nacional, han obert una convocatòria per a l’elaboració d’una producció de petit format per donar a conèixer la història de Ràdio Andorra. Està previst que la producció vagi avant en 2022, una vegada finalitzat el procés de selecció i estigui tot preparat. La dotació per al projecte seleccionat serà de 3.000 euros.

Els creadors escènics interessats en participar en el concurs es podran presentar fins al 14 de maig. Del conjunt de propostes presentades, un jurat format per la direcció artística de l’ENA, un director dramaturg de fora del país i un representant de l’Arxiu Nacional n’escollirà el guanyador. La dotació de 3.000 euros es destinarà a desenvolupar una dramatúrgia textual o escènica que funcioni com a base de l’obra. El treball es pot presentar a títol personal o com a companyia.

L’objectiu d’aquesta nova producció és difondre i donar a conèixer i reconèixer l’evolució del país, utilitzant com a fil conductor la ràdio i la seva gent. Aquesta emissora va funcionar en el context polític i social de França, Espanya i Andorra entre els anys 1940-1981, marcada pel període entre guerres.

Comentaris

Trending