'Elements' de Four Flags ja es pot escoltar a les plataformes digitals

Els integrants de la formació ja van presentar el treball discogràfic en un concert el passat mes de febrer en el marc de La cultura no s'atura

Els integrants de Four Flags.
Els integrants de Four Flags. Four Flags.

El febrer d'enguany, els quatre components del grup, van presentar el seu segon disc a Escaldes-Engordany en un concert previst dins del programa de La cultura no s'atura. Ara, les quatre cançons que el formen ja estan disponible a les plataformes digitals dedicades a la música, en concret a Spotify, però s'espera que, en poc temps, també estiguin en els altres canals on-line dedicats a la música.

El segon disc del grup de rock alternatiu Four Flags, Elements, ja es pot escoltar en les plataformes digitals dedicades a la música. En concret, ja està disponible a Spotify i, ben aviat, ho estarà per a la resta de canals on-line. Un treball discogràfic que està compost per quatre cançons, Elements, Broken toy, Unexpected healing i Friends, en el qual combinen les seves guitarres distorsionades amb sons electrònics i sintetitzadors, que recorden els anys vuitanta.

El grup, format fa tres anys i integrada per Riccardo Sandrini com a veu principal, Matias Campaña al baix, Chris d'Anunzio i Lucas Barreiro a les guitarres i Martín Blanco a la bateria, ja va presentar el disc, el passat mes de febrer a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany en el marc de la programació de La cultura no s'atura.

Etiquetes

Comentaris

Trending